BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.394,95
HABER /  DÜNYA

Yağmur beraberinde kazaları getirdi

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, kazaları da beraberinde getirdi. Kayganlaşan yollar nedeniyle İstanbul’da maddi hasarlı ve...

Abone ol

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, kazaları da beraberinde getirdi. Kayganlaşan yollar nedeniyle İstanbul’da maddi hasarlı ve yaralamalı kazalar meydana geldi.
İstanbul’da yağmur, sabah saatlerinde özellikle Anadolu yakasında etkisini gösterdi. Ümraniye Tepeüstü Tem bağlantı yolunda kayganlaşan yolda 3 aracın birbirine çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralanan 2 kişi ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bir diğer kaza ise Acıbadem D-100 Karayolu’nda yaşandı. D-100 Karayolu’nda meydana gelen kazada yaralanma yaşanmazken, Ataşehir Kıbrıs Caddesi’nde 81 KB 10412 soğan yüklü kamyonun freni boşaldı. Kamyon önce bir otomobile ardınan da 4 katlı binanın giriş katına çarptı.
Kazayı yaşayan bina sakini, "Evde yatıyordum kamyonun herhalde freni patlamış. 17 ağustos depreminden daha şiddetli bir sarsıntı hissettik. Allah’a şükür yaralı kimse yok" dedi.
(İHA)