BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,64
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Galatasaray maçı HD izle Ligtv canlı izle

Beşiktaş Galatasaray derbisi canlı anlatım, Beşiktaş Galatasaray derbisi golleri, Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman?, Beşiktaş Galatasaray derbisi saat kaçta, Beşiktaş Galatasaray derbisi bilgileri, Beşiktaş Galatasaray derbisi izle,

Abone ol

Beşiktaş ile Galatasaray, sezonun ilk derbisinde Olimpiyat Stadı'nda saat 19:00'da karşılaşacak

Beşiktaş ile Galatasaray 2013-2014 sezonunun ilk derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecekler.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Kemal Yılmaz'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mustafa İlker Coşkun ve Serkan Çınar.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇININ CANLI ANLATIMINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Beşiktaş cephesi
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 4 maçını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı derbi maçı da kazanarak, 5'te 5 yapmak istiyor.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde oynadığı ilk 4 maçta evinde Trabzonspor ve Gaziantepspor'u 2-0, deplasmanda da Kayseri Erciyespor'u 4-2, Bursaspor'u 3-0 yenen Beşiktaş, Galatasaray karşısında da kazanıp, son 2 sezonun şampiyonu ile 5. hafta sonunda arasındaki puan farkını 9'a yükselterek, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden birisine karşı henüz sezon başında büyük avantaj yakalamayı hedefliyor.

Galatasaray cephesi
Oynadığı son 4 resmi maçında galibiyet elde edemeyen sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Gaziantepspor'u 2-1 yenmesinin ardından, Bursaspor (1-1), Eskişehirspor (0-0) ve Medical Park Antalyaspor (1-1) maçlarını berabere tamamlayarak, 6 puan yitirdi. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında Real Madrid'e 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olup taraftarını üzdü.

Ligde geride kalan 4 hafta sonunda, tüm maçlarını kazanmayı başararak liderlik koltuğunun sahibi olan rakibi Beşiktaş'ın 6 puan gerisine düşen "Cim Bom", derbi maçta kayıplarını telafi etmeye ve farkın daha da açılmasını önlemeye çalışacak.