BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ya çarşaf giyeceksin ya öleceksin

Cezaevinden çıktı... Açık giyinen kızıyla tartıştı... Çarşafa gireceksin diye zorlayınca tartışma büyüdü ve olanlar oldu...

Abone ol

İstanbul'da cezaevinden çıkan baba 'açık saçık giyindiği' gerekçesiyle 25 yaşındaki kızıyla tartıştı. Çarşaf giymeyi reddeden kızını bıçakla öldüren adam eşini de yaraladı

İstanbul'da cezaevinden çıkan baba, kara çarşaf giymediği gerekçesiyle kızını bıçaklayarak öldürdü. Gaziosmanpaşa'da eylül ayında yaşanan olay iddialara göre şöyle gerçekleşti: 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra salıverilen Hüseyin T., yemek masasında 25 yaşındaki kızı Fatma T. ile giydiği kıyafetler yüzünden tartıştı.

TÜM KADINLAR GİYECEK

Tartışma alevlenince Hüseyin T., 'Neden açık saçık dolanıyorsun. Bundan sonra bu evdeki tüm kadınlar kara çarşaf giyecek' diye bağırdı. Fatma T.'nin 'Kara çarşaf da nereden çıktı' diye itiraz etmesi üzerine iyice sinirlenen baba, kapıyı vurup evden ayrıldı.
Bir süre sona eve geri dönen Hüseyin T. kızına doğru rastgele bıçak sallamaya başladı. Kanlar içinde kalan Fatma T. olay yerinde can verdi. Hüseyin T., eşi Duriye T.'yi de bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Kısa sürede yakalanan zanlı tutuklandı.

MÜEBBET İSTENDİ

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin ardından baba Hüseyin T. hakkında 'kasten öldürmek suçundan' ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Zanlı için eşini yaralamaktan da 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istendi.