BIST 10.615
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.429,79
HABER /  EKONOMİ

Wirofon yüklü cep telefonu alma şansı

Türk Telekom'un ''Wirofon LG Cep Telefonu'' kampanyası, 14 günde 20 bin kullanıcıya ulaştı.

Abone ol

Türk Telekom'un, herkese 24 ay süresince ayda 26,90 lira ödeyerek Wirofon yüklü LG GM735 model bir cep telefonu sahibi olabilme imkânı sunan ''Wirofon LG Cep Telefonu'' kampanyası, 14 günde 20 bin kullanıcıya ulaştı.

Büyük ilgi gören kampanya için Türk Telekom'un ekstra ürün tedarik etmeye hazırlandığı belirtildi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, müşterilerinin hayatına değer katan kampanyaları ile yoğun talep görmeye devam ettiği kaydedilerek, Türk Telekom'un, 8 Aralık 2009 tarihinde başlattığı Wirofon LG Cep Telefonu kampanyasının, iki haftada 20 bin rakamına ulaştığı bildirildi.

28 Şubat 2010 tarihine kadar devam etmesi planlanan kampanya kapsamında, Türk Telekom'un, yoğun talebi karşılamak için ekstra ürün tedarik etmeye hazırlandığı, iki haftada 20 bin LG marka cep telefonu satılan kampanyanın, Wirofon hizmetinden faydalanan ya da faydalanmak üzere başvuran Türk Telekom müşterileri için devam ettiği duyuruldu.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Çamlıbel, şunları kaydetti:

''Türk Telekom olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, kullanıcı dostu, uygun fiyatlı çözümlerimizi pazara sunmaya devam ediyoruz. İki hafta gibi çok kısa bir sürede 20 bin adet Wirofon yüklü LG cep telefonunun satılmış olması pazarda yine önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı gösteriyor. Hatırlanacağı gibi 2009 yılında gerçekleştirdiğimiz kampanyalarımızla da uygun ödeme seçenekleriyle kablosuz ev telefonu, netbook ve notebook bilgisayarları müşterilerimize sunmuş ve kısa sürede stoklarımızı tüketmiştik. Türk Telekom Grubu olarak, önümüzdeki dönemlerde telekomünikasyon alanında müşterilerimize sunduğumuz en son teknolojiye sahip yeni ürün ve servislere ek olarak, yeni ve yüksek teknolojili donanım ürünlerini de farklı kampanyalar ile sunuyor olacağız.''

Ev telefonlarını mobil hale getiren Wirofon hizmeti sayesinde, Türk Telekom müşterileri, WiFi uyumlu cep telefonlarını ve bilgisayarlarını kullanarak ev telefonlarından arama yapabiliyor. Böylece mobil telefon, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarla gerçekleştirilebilen sabit hat aramaları, Wirofon teknolojisi ile ev telefonu tarifesi üzerinden, ev telefonu faturasına yansıyor.