BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  GÜNCEL

Wesley Sneijder İstanbul'da: Futbola, başarıya açım

Galatasaray'la anlaşan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Fatih Terim'le görüşmesinde 'Futbol oynamaya, başarıya açım' dedi.

Abone ol

Galatasaray'ın İnter Milan'dan transfer ettiği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, ''futbola ve başarıya aç olduğunu'' söyledi.

Galatasaray yöneticileri ve yakınlarıyla birlikte geldiği havaalanında sarı-kırmızılı taraftarlarca karşılanan Sneijder, kalabalık grubu arabanın açılır tavanıundan selamladı.

Hollandalı yıldızın aracın dışına çıkarak taraftarlarla tokalaşma girişimi ise bazı sarı-kırmızılı futbolseverlerin arabanın üzerine çıkarak kendisini öpme çabası nedeniyle sonuçsuz kaldı.

Florya'da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le görüşen Sneijder, kendisine gösterilen sevgiden son derece gururlu olduğunu kaydetti.

Hollandalı yıldız, ''İnanılmaz bir karşılama oldu, beni gerçekten çok mutlu etti. Fatih Terim ile tanıştığım için çok mutluyum. Kendisiyle İtalyanca konuştuk. Önemli olan burada olmam. Futbol oynamaya açım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Başarıya açım. En kısa sürede formamı giyerek bu takıma faydalı olmak istiyorum'' dedi.

Fatih Terim de, yeni öğrencisi hakkında överken, Sneijder'in en kısa sürede takıma alışıp başarılara ortak olacağını söyledi.

Deneyimli teknik adam, ''Kendisinin burada olmasından son derece memnunuz. O da buradaki sevgiyle çok fazla bir adaptasyon süresi yaşamayacaktır. Antrenmanlarımızla onu takıma hazırlamaya çalışacağız. Real Madrid, Hollanda Milli Takımı ve Inter'de oynamak kolay bir şey değil'' görüşünü dile getirdi.

28 yaşındaki Sneijder sarı-kırmızılı takımda 14 numaralı formayı giyecek.


Avrupa futbolundan haberleri BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası tıklayın Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.