BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.436,23
HABER /  GÜNCEL

Sanki öleceği içine doğmuş

Haliç Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Öke Aydemir ölmeden önce öyle bir tweet atmış ki...

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde gerçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Öke Aydemir'in son tweeti ortaya çıktı.

"Ölümsüz olsaydık hayat efsane sıkıcı olurdu. Bence yaşamın en güzel icadı ölümdür. Zamanımız sınırlı olduğu için tadı bu kadar güzel."

Haliç Köprüsü’nde önceki gün kullandığı otomobille kaza yaparak yaşamını yitiren Öke Aydemir toprağa verildi. Aralarında Harun Kolçak’ın da olduğu birçok sanatçının orkestrasında gitaristlik ve gece kulüplerinde DJ’lik yapan Öke’nin en çok sevdiği elbiseleri de tabutun üzerine konuldu.

Haliç Köprüsü’nde önceki gün kullandığı otomobille kaza yaparak yanında bulunan Ece Doğu Çubuk ile birlikte hayatını kaybeden Öke Aydemir için Beylikdüzü Yaşar Cimilli Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sanatçı Mansur Ark ve sevenleri katıldı. Birçok sanatçının orkestrasında çalan genç gitaristin cenazesine sanat camiasından sadece Mansur Ark’ın katıldığı dikkati çekti.

Öke’nin arkadaşları camii avlusuna getirilen tabutu görünce gözyaşlarına boğuldu. Öke’nin en çok sevdiği elbiselerinin tabutun üzerine konulduğu görüldü. Cenazeyle birlikte camiye gelen anne Hamra ve baba Uygur Aydemir taziyeleri kabul etti. 25 yaşındaki genç gitaristin cenaze namazında annesi Hamra ve babası Uygur yanyana saf tuttu. Öke’nin cenazesi ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı”na defnedildi.

YAŞAMIN EN GÜZEL İCADI

Hayatını kaybeden Öke Aydemir'in kazadan bir gün önce attığı tweet'te ise şu yorumu vardı: "Ölümsüz olsaydık hayat efsane sıkıcı olurdu. Bence yaşamın en güzel icadı ölümdür. Zamanımız sınırlı olduğu için tadı bu kadar güzel."