BIST 10.248
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.399,96
HABER /  EKONOMİ

Vodafoneda Vitai dönemi bitti

Vodafone Türkiye CEO'su Attila Vitai, iki yıldır Türkiye'de sürdürdüğü görevinin ardından İngiltere'ye dönüyor.

Abone ol Vodafone Türkiye CEO'su Attila Vitai, iki yıldır Türkiye'de sürdürdüğü görevinin ardından İngiltere'ye dönüyor. Vodafone Türkiye'nin CEO'luk görevini, yerine atama yapılana kadar Vodafone Grubu Doğu Avrupa Bölgesi CEO'su Ian Gray sürdürecek.
Attila Vitai, Vodafone Macaristan'ın faaliyete geçtiği 1999 yılından itibaren Vodafone bünyesinde Vodafone Macaristan CEO'luğu dahil çeşitli üst düzey görevlerde bulunmuştu. Vitai, 2006 yılında Telsim'in Vodafone tarafından satın alınmasıyla birlikte, Vodafone Türkiye'nin ilk CEO'su olarak şirketin entegrasyon, marka değişimi ve kayıtlı müşteri sayısının 10 milyondan 16 milyona yükselme sürecini yönetti.

Yapılan yönetim değişikliğiyle ilgili konuşan Vodafone Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Büyük Okyanus Bölgesi ve İştiraklerden Sorumlu CEO'su Paul Donovan şunları söyledi:

“Attila Vitai'ye Macaristan ve Türkiye'de Vodafone'a sağladığı katkılar için teşekkür ederim. Vodafone Türkiye, Vitai'nin yönetiminde rekabetçi bir ortamda abone sayısında mükemmel bir büyüme sağladı ve Türk tüketicisine gerçek bir seçenek sundu. Vitai'ye ve ailesine iyi bir gelecek diliyorum.”

Yeni Şafak