BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.411,96
HABER /  GÜNCEL

Vezneciler'deki şehit bakın kimin öğrencisi çıktı! Namazını kılıp...

Vezneciler'deki hain saldırıda şehadete yürüyen polis Kadir Cihan Karagözlü'nün Zeytinburnu'ndaki evine ateş düştü. Kadir Cihan Karagözlü'nün İlim Yayma Cemiyeti öğrencilerinden olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

İstanbul Fatih'e bağlı Vezneciler'de bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehadete yürüyen polis Kadir Cihan Karagözlü'nün Zeytinburnu'ndaki evine ateş düştü.

2 yıllık polis memurunun acılı babası Zeki Karagözlü büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek,, ''Ramazan'da hiç olmaması gereken şeyler oluyor. Vahşice, insanlık dışı bir hareket. Acımız çok büyük. En son iftarı birlikte yaptık. Sabah sahura kalktı, namazını kıldı ve gitti. İki saat sonra vefat ettiğini öğrendik" dedi.

2 YIL ÖNCE POLİSLİĞE BAŞLADI

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Kadir Cihan Karagözlü'nün polisliğe 2 yıl önce başladığı ve altı ay önce de özel bir bankada çalışan Gülçin Karagözlü ile hayatını birleştirdiği öğrenildi.

İLİM YAYMA ÖĞRENCİSİ

Şehit polis Karagözlü'nün 2007-2008 yıllarında İlim Yayma Cemiyeti bünyesindeki Hacı Muharrem Yurdu öğrencilerinden olduğu ortaya çıktı.

CENAZE NAMAZI MERKEZEFENDİ CAMİİ'NDE

Şehit polis Kadir Cihan Karagözlü'nün cenazesi bugün evinde helallik alınmasının ardından Merkezefendi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.