BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Venüs Yay Burcuna Geçiyor

Venüs 24 Ocak’a kadar Yay burcunda ilerleyecek.

Bugün 30 Aralık Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay bizi bugün büyük planlar yerine küçük detaylara yönlendirebilir. Bitirilecek işler, yapılacak düzenlemeler, ayrıntılı hesaplar gün boyu meşgul edebilir.

Öğle saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu, Balık burcundaki Neptün ile karşıt görünüm yapacak. İş ve sorumluluklara odaklanabiliriz ancak bir yandan da bazı karışıklıklarla karşılaşmamız mümkün.

Bu durum öğle saatlerinde işleri yavaşlatabilir ve kaos yaratabilir. Endişe ve kararsızlık hissettiğimizde ihtiyacımız olan konularda çevremizden yardım isteyebiliriz. İşinin ehli kişiler bize destek olabilir.

Akşam saatlerinde Ay, Yay burcundaki Satürn ile kare açı yapacak. Ciddi ve kararlı hissedebileceğimiz bu saatlerde küçük detaylara daha fazla dikkat edebiliriz.

Çevremizdeki kişilerin kusurlarına tolerans göstermemiz zorlaşabilir. Empati yapmaya çalışmalıyız.

Bugün ilişkiler gezegeni Venüs Yay burcuna geçecek.

Ateş elementi Yay burcunda Venüs heyecanlı, coşkulu ve dürtüsel davranabilir. Her yeni ilişkiyi yeni bir deneyim olarak değerlendireceği için uzun süreli, kalıcı ilişkiler kurmak, bir ilişkinin sorumluluğunu almak zor gelebilir.

Kişisel zevkler, düşünceler, istekler, inançlar, arzularda zaman zaman abartılı tavırlar ortaya çıkabilir.

Yurtdışı bağlantılı kavramlar, eğitim, felsefe, idealler, seyahatler, geziler, kültürel faaliyetler, iletişim, medya, yayıncılık, spor, açık hava etkinlikleri gibi kavramlar bizi mutlu edebilir ve bu alanlarda şanslarımız artabilir.

Maddi konularda bu pozisyon genel olarak şansı arttırabilir. Ancak Yay burcunda Venüs maddi konuları çok fazla önemsemez bu nedenle kazandığı parayı da elinde tutmakta zorlanabilir.

Venüs 5-6 Ocak’ta Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Bu dönemde aşk ve ilişkileri aşırı idealize edebilir, hayalperest davranabiliriz. Yanılgı ve hayal kırıklıklarına açı bir dönem olduğu için gerçekçi davranmaya çalışmalıyız.

9-10 Ocak’ta Venüs Yay burcundaki Satürn ile kavuşacak. İlişkilerle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir ve geçmiş kavramlarla yüzleşebiliriz. Maddi konularda kendimizi kısıtlanmış ve yoksun hissetmemiz mümkün. Sabırlı ve sağduyulu olursak kazançlı çıkabileceğimiz bir dönem.

13-14 Ocak’ta Venüs Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Heyecan ve coşkumuz artarken daha cesur ve eyleme dönük olabiliriz. Seyahat, eğlence, spor, eğitim, yurtdışı bağlantılı konular, sanat, medya, yayıncılık gibi kavramlarda başarı ve mutluluk elde etmemiz mümkün.

Ateş grubu Yay, Koç ve Aslan burçları Venüs'ten bu dönemde daha olumlu etkiler alabilirler. İlişkiler, sosyal yaşam, eğitim, seyahat ve maddi konularda şansları artabilir.

Hava grubu İkizler, Terazi, Kova burçları da Venüs Yay transitinden destek alabilirler.

Venüs 24 Ocak’a kadar Yay burcunda ilerleyecek.