BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Veliler Hevin için yol kapattı

Küçükçekmece’de okul çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışan 7. sınıf öğrencisi Hevin Bulam, aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Veliler, ...

Abone ol

Küçükçekmece’de okul çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışan 7. sınıf öğrencisi Hevin Bulam, aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Veliler, kazanın yaşandığı caddeye üstgeçit yapılması için yolu kapatıp, eylem yaptı.
Küçükçekmece Atakent Mahallesi Halkalı Yolu Caddesi’nde son zamanlarda yaşanan kazalar vatandaşı çilden çıkarttı. Son olarak caddeye yakın bir bölgede bulunan Doğa Ortaokulu’nda okuyan Hevin Bulam, 18 Aralık günü okul çıkışında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. 8 gündür yoğun bakımda bulunan küçük çocuk için mahalle halkı ve veliler eylem yaparak yolu bir süreliğine trafiğe kapattı. Veliler söz konusu caddede sıkça kazaların yaşandığını belirterek, acilen üstgeçit yapılmasını istediklerini belirtti. Veliler adına basın açıklaması yapan Işın Güneş “Burası öyle bir yer ki birden fazla okul bulunuyor ve yüzlerce öğrenci bu yolu kullanıyor. Ama burada ne bir uyarı tabelası, ne bir kasis, ne de bir üstgeçit bulunmakta. Daha bir hafta önce de okulundan evine gitmek için ayrılan henüz 13 yaşındaki Hevin kızımız önlem alınmadığı için kaza geçirdi ve 8 gündür yoğun bakımda ve hastanede yaşam savaşı vermekte. Bugün burada toplanmamızın amacı sevgili Hevin kızımızın bir an önce iyileşmesi için ona buradan dualarımızı göndermek. Biz bir an önce yetkililerden buraya bir önlem almasını istiyoruz” dedi.
Veliler, açıklamanın ardından yolu trafiğe açarak sessizce dağıldı.
(İHA)