BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Veda busesi can verdi

Doktorlar yaşamaz, son vedanızı yapın dediler. Acılı anne son bir veda busesi kondurdu ve bakın ne oldu!

Abone ol

İNGİLTERE’nin North Yorkshire bölgesindeki evlerinin önünde hızla gelen bir kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve yaşama şansı sıfır olarak görülen 6 yaşındaki bir çocuk, annesinin veda öpücüğünün ardından mucizevi bir şekilde hayata döndü.

3 çocuklu Boardman ailesinin en küçük üyesi olan Craig’i ölümün eşiğine getiren olay, geçtiğimiz haziran ayında gerçekleşti. Kazada küçük çocuğun pankreası, böbrekleri ve dalağı parçalandı, kaburgaları kırıldı, omurgası çatladı, akciğeri ve karaciğeri yırtıldı.

Derhal helikopterle hastaneye kaldırılan çocuklarının yaşama şansının bulunmadığını öğrenen Kelly ve Dave çifti, gözyaşları içinde Craig’in ölümünü beklemeye başladı. Çocuk daha sonra acil ameliyatlar için Leeds’teki başka bir hastaneye taşındı. Burada da sonuç değişmiyordu. Arada sırada kendi başına nefes alabildiği durumlarda, bağlı bulunduğu suni solunum cihazları kapatılıyor ama tekrar komaya girince makine yine çalıştırılıyordu.

Adeta ölüp ölüp dirilen Craig’in artık “meleklerin yanına göçeceğine” inanan anne Kelly ve baba Dave son kez ölüm döşeğindeki çocuğu görmek için yoğun bakım odasına girdi. Kelly burada uzun uzun Craig’i öptü kokladı. Çift daha sonra, acı haberi alacaklarına emin bir şekilde evlerinin yolunu tuttu. Ancak gelen ilk telefonla sevinçten deliye döndüler. Minik Craig mucizevi bir şekilde yaşam mücadelesinden galip ayrılmış ve uyanıp tekrar nefes almaya başlamıştı.