BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Vatan Şaşmaz’ın ailesinden ilk açıklama!

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz’ın ailesinden ilk açıklama geldi. Acılı aile Vatan Şaşmaz'ın tuzağa düşürüldüğünü söyledi.

Beşiktaş’taki bir otelde Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürülen oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın ailesinden ilk açıklama geldi. Açıklamayı Vatan Şaşmaz'ın dayısı Mete Yılmaz, kuzeni Seher Saydam ve eniştesi Nurettin Oduncu yaptı. 

BU BİR KOMPLO TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ

Mete Yılmaz'ın açıklamalarının detayları şöyle:

"Üzüntülüyüz. Kaybımız çok büyük. Geleceğin Halit Kıvanç'ını kaybettik. Orhan Boran'ını kaybettik. O yüzden sizden kaçıyoruz. Vatan çok kıymetli, pırlanta gibi çocuktu. Şu mesleği duayen olmak için yapan bir çocuktu. Olacak şey değil. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. Hayat dolu bir çocuktu. Çok duygusal, iyi niyetli bir çocuktu. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Basın bu işi çarpıttı. Yeğeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Üzüntümüz ikiye katlanmadı. Ona teşekkür ediyoruz. Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü.

Vatan Şaşmaz'ın kuzeni Seher Saydam ise şunları söyledi:

"Acımız çok büyük. Hiç beklemediğimiz bir şekilde kötü bir haber aldık. Bu hanımefendiyi bilmiyorum. Haberi dün aldım. Televizyondan duydum.

EŞİNE DELİ GİBİ AŞIKTI, ANNESİNE 05.00'E KADAR SÖYLEYEMEDİK

Vatan Şaşmaz'ın eniştesi Nurettin Oduncu ise "Ben bu aileye girdiğimde Vatan 7 yaşındaydı. Vatan'ı size tarif edebilmem için onu tanımanız lazımdı. O kadar saygılı bir çocuktu ki... Sofraya oturduğunda bile 'Enişte müsade eder misin' derdi. Eşine deli gibi aşıktı. Çanakkale'den annesi ve dedesiyle geldik. Annesi sabah 05.00'e kadar her şeyden habersizdi. Söyleyemedik. Düşünebiliyor musunuz." dedi. 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Vatan Şaşmaz'ın cenaze tarihi ve yeri belli oldu. Yapımcı ve menajer Polat Yağcı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Şaşmaz'ın cenazesinin yarın öğlen namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedileceğini belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler