BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03
MAGAZİN

Dora Ercan: Vatan'ın Hiçbir Suçu Yok

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp ardından intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ercan, Vatan'ın hiçbir suçu yok dedi.

Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından Filiz Aker'in çok yakınında bulunan bir arkadaşı konuştu. Filiz Aker'in yeğeni oryantal Dora da, Aker'le oteldeki son konuşmalarını basın mensuplarına anlattı.

Filiz Aker’in yeğeni Dansöz Dora şöyle konuştu: “Cafedeydik. Oturuyorduk duygusal konuşmalar yapıyordu. Çok mutluyum diyordu. Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir sakın üzülme falan filan diyordu. Bir yarım saat yukarı çıkacağım bir arkadaşımla görüşeceğim dedi. 10 dakika geçti aradım geliyor musun canım dedim, geliyorum dedi. Sonra yine zaman geçti aradım telefonu kapalıydı. Otelden de aradım. yukarı çıktım kapıyı çaldım kimse açmıyor. Teyzeme ona ulaşamıyorum dedim. Güvenlik aldık resepsiyondan. Kapıyı açtırdık. Üst kilit kilitliydi. Kapı açılınca baktık yerde yatıyor Vatan. Kırmızı gömlekli kotlu birini gördük herhalde Vatan’dır bu dedik. Teyzemle Vatan’ın ilişkisi çok daha öncesine dayanıyor şu anda öyle bir şey yoktu. Yeni bir ilişki yoktu. Neden Vatan’la buluştu bilmiyorum. Hiç bir şeyden haberim yok.

Sitene Ekle