BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,58
ALTIN 2.382,37
HABER /  GÜNCEL

Vatan Caddesi'nde trafik terörü

Vatan Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Abone ol

Vatan Caddesi üzerinden Topkapı istikametine ilerleyen Metin Can yönetimindeki 34 ES 0381 plakalı otomobil saat 04.30 sıralarında Vatan Caddesi Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

Otomobil önce trafik ışığının direğine sonra da yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Araç içerisinde bulunan Hakan Say (30), Cemil Erkan (31), Metin Can (25) otomobil içinde sıkıştı. Yaralılardan Hakan Say polis ve sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırıldı.

Cemil Erkan ve Metin Can'ı kurtarmak için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yaralıları kurtardı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar, otomobilin aşırı hızlı olduğunu belirtti. Bir motosiklet sürücüsü, "Trafik ışıklarından beraber çıktık. Otomobil aşırı hızla ilerliyordu. Bir anda kontrolden çıkıp trafik ışığının direğine çarptı" dedi.

HAVA YASTIĞI HAYAT KURTARDI

Kaza yapan araçta bulunan vatandaşların kazayı hafif sıyrıklarla atlatmasında araç içerisinde bulunan hava yastıklarının patlamasıyla hurdaya dönen araçta yolculuk yapan Hakan Say, Cemil Erkan ve Metin Can kazayı ufak sıyrıklarla atlattılar. Polis kaza mahallinde incelemelerde bulunduktan sonra, kazaya karışan otomobili yoldan kaldırdı. Bu arada, hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.