BIST 10.053
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.402,38
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Varyap Plaza'da teslimler başladı

Öncü çizgisiyle gayrimenkul sektörüne yön veren Varyap Pendik’te ki ofis projesinin teslimine başladı.

Abone ol

278 bağımsız bölümün yer aldığı Varyap Plaza, 266 bin TL’den başlayan son dükkan ve ofisler için 60 aya kadar %0 faiz imkanı sunuyor.

SON 24 OFİS

Varyap Plaza’nın Pendik’te ki ofis ve dükkan inşaatı tamamlanırken sahiplerine ofis sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı. Son kalan 24 ofis ve dükkanlar için 60 aya kadar sıfır faiz kampanyası düzenledi.

KURU TEMİZLEME VE GIDA MARKETLERİ MEVCUT

Kampanya dahilindeki 69 ile 287 metrekare arasında değişen ofis fiyatları fiyatlar 266.000 TL ile 1.205.000 TL arasında seyrediyor.43.000 metrekare alana inşa edilmiş ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza Business & Mall harika deniz manzarası ile eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. İçinde kuru temizlemeden gıda marketine kadar istediğiniz her şeyi bir arada toplayan bu Plaza tüm gereksinimlerinize kolaylıkla erişme imkanı sağlıyor.

chchk.jpg

ULAŞIMIN GÖBEĞİNDE YER ALIYOR


Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi olan Varyap Plaza Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’ya yakınlığı, E-5 karayolu üzerindeki konumu ve değişik büyüklüklerdeki ofis seçenekleri ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için ideal bir seçenek oluyor. Ulaşım açısından çok rahat ve merkezi bir yere konumlandırılan Varyap Plaza Pendik son 24 ofisi için sizleri bekliyor.