BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Var mı 5 adet oy satın almak isteyen?

Sultangazi'de yaşayan Murat Arıcı, evinin balkonuna bir pankart asarak, evindeki 5 kişinin oyunu satılığa çıkardığını açıkladı.

Abone ol

Sultangazi'de yaşayan Murat Arıcı, evinin balkonuna bir pankart asarak, evindeki 5 kişinin oyunu satılığa çıkardığını açıkladı. Arıcı, doğalgaz ve elektrik faturalarını ödeyen partiye oylarını vereceklerini söyledi.

İstanbul'un yeni ilçelerinden Sultangazi'de yaşayan 45 yaşındaki Murat Arıcı, geçimini hamallık yaparak sağlıyor. 80 metre karelik evde eşi, 3 oğlu, gelini ve 2 torunu ile birlikte yaşayan Arıcı, ekonomik kriz nedeniyle yaklaşık 5 aydır iş bulamıyor.

Faturalarını ödeyemediği için doğalgaz ve elektriği kesilen Arıcı, faturalarını ödeyebilmek için kendince bir çözüm buldu. Balkon duvarına, "TC vatandaşı olarak bu evde oturan 5 kişinin oyu satılıktır" yazılı pankart asan Arıcı, faturalarını ödeyen partiye ailece oy vereceklerini açıkladı. Arıcı, "Ara sıra iş olursa gidiyorum. 5 aydır işsizim. Şuanda kapım bütün partilere açıktır. Hangi parti gelirse gelsin, şuan kesik olan doğalgaz ve elektrik faturalarımı ödediği takdirde evimde olan 5 oyu kendilerine vereceğim" dedi.