BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Van'da halk otobüsü cayır cayır yandı

Van'da bir halk otobüsü yolcularını indirdikten sonra alev aldı!

Abone ol
Van'da, seyir halindeyken alev alan halk otobüsü yandı. Halk otobüsünün yolcularını indirdikten sonra yanması olası bir faciayı engelledi!

Alınan bilgiye göre, kent merkezinden Yeniköy mevkisine yolcu taşıyan Adem Gökgözler yönetimindeki 65 H 0053 plakalı özel halk otobüsü, Yeniköy son durakta yolcuları indirdikten sonra yola devam etti.

Yaklaşık 50 metre uzaklaşan otobüs, henüz belirlenemeyen nedenle bir anda alev aldı. Yangını fark ederek aracı park eden sürücü Gökgözler ile muavin Murat Kaya, dışarı çıkmayı başardı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, alevlerin tamamen sardığı yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu söndürülen araçta, büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Sürücü Gökgözler, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 ay önce satın aldığı araçta, zaman zaman elektrik kontağından kaynaklanan arızalar oluştuğunu savunarak, son durağa kadar çok sayıda yolcu bulunan araçta yangın sırasında yolcu bulunmamasının faciayı önlediğini söyledi.