BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,84
ALTIN 2.409,91
HABER /  GÜNCEL

Van Gaal: Van Persie çok iyi bir seçim yaptı

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Fenerbahçe'ye transfer olan Hollandalı golcü Robin van Persie'nin çok iyi bir tercih yaptığını düşündüğünü söyledi. Van Persie'ye, Manchester United'daki günlerinin bittiği sezon sonunda söylenmiş.

Abone ol

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Fenerbahçe'ye transfer olan Hollandalı golcü Robin van Persie'nin çok iyi bir tercih yaptığını düşündüğünü söyledi.

Takımının ABD turu için gittiği Seattle'de bir basın toplantısı düzenleyen Louis van Gaal, van Persie'nin Manchester United'daki günlerinin bittiğini, geçtiğimiz sezon sonunda golf oynadıkları sırada kendisine söylediğini belirtti.

"Van Persie başına gelecekleri biliyordu" diyen Hollandalı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir kişiyi transfer etme ve takımdan gönderme kararı her zaman zordur...Bence Van Persie çok iyi bir seçim yaptı. Hollanda Teknik Direktörü olduğum dönemde Kuyt'ı izlemek için Fenerbahçe'nin maçlarını izlerdim. Bence Robin oradaki ortamı sevecek. Sıcak bir kulüpte olmak onu memnun edecek.

"Herşeyin Van Persie'nin gönlünce olmasını diliyorum. Kendisine cep telefonundan bir mesaj gönderdim ve bu dileğimi yazdım."

Fenerbahçe 31 yaşındaki Hollandalı golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İngiliz haber ajansı Press Association ise Manchester United ve Fenerbahçe'nin hala van Persie'nin bonservis ücreti üzerinde anlaşmaya varamadığını bildirdi.