BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.524,43
HABER /  POLİTİKA

Vallahi de billahi de mazot 1YTL

Genç parti seçim kampanyasını İzmir'den başlattı. Uzan, 'sözünde duracak mısın?' diyenlere böyle cevap verdi.

Abone ol

Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan, seçim kampanyasını İzmir'den başlattıklarını belirtti.

Zaman zaman seçim otobüsünün önünü kesen vatandaşlara hitap eden Uzan, şunları söyledi:

"Evet işsize iş bulacağım, buluncaya kadar 350 YTL maaş vereceğim. Mazot 1 YTL olacak. ÖSS ve harçlar kalkacak." Otobüsle halkı selamlarken, "Sözünde duracakmısın?" diyen vatandaşa, "Vallahi de billahi de mazot 1 YTL olacak" karşılığını verdi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Cem Uzan, eşi Alara Uzan, GP Genel Başkanvekili Müştak Ayvaz, Genel Başkan Yardımcıları Yüksel Onuralp ve Emin Şirin ile partinin bazı milletvekili aday adaylarıyla parti otobüsüne binerek, önce Buca'daki parti ilçe teşkilatı önüne, oradan Bornova Çamdibi bölgesine gitti.

İzmir'deki ziyareti sırasında parti otobüsünden sık sık inerek vatandaşlarla bir araya gelen Uzan, Çamdibi Barbaros Bulvarı'nda parti otobüsünün üzerine eşiyle birlikte çıkarak, kısa süre halka hitap etti.

Uzan, başka partiyle ittifak yapmalarının söz konusu olmadığını belirtti. ''Tek başına geliyoruz'' diyen Uzan, geçen seçimlerde Sakarya'dan aday olduğunu anımsatarak, şöyle konuştu:

''Bu seçimlerde de Sakarya'dan milletvekili adayı olacağım. İzmir ziyaretinden sonra Ankara'ya geçerek çarşamba gününe kadar listeler üzerinde çalışacağız. Seçim kampanyamıza İzmir ziyaretiyle başladığımızı söyleyebiliriz. Bundan sonraki güzergahımız Karadeniz olabilir.''