BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Valilik önünde havaya ateş açtı

Muğla’da borçları nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen şahıs, Valiliğin yakınında havaya ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken,...

Abone ol

Muğla’da borçları nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen şahıs, Valiliğin yakınında havaya ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, paniğe neden olan şahıs yaralandı.
İddiaya göre; 33 bin TL ev kredisi alan Naci G., borçlarını ödeyemediği için evinin alındığını ileri sürdü. Bunalıma giren Naci G., 48 NL 326 plakalı motosikleti ile Cumhuriyet Meydanı’na gelerek motorunu durdurdu. Kafasında kask olan Naci G., kaskını çıkardıktan sonra silahıyla havaya ateş açtı. Çevredeki vatandaşlar silah sesleriyle irkilirken, meydanda görevli polis memurları Naci G.’yi ikna için yanına gitti.
Olay yerine gelen Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Uğur Çaylak, yaptığı konuşmanın ardından Naci G. silahını teslim etti. Naci G., Asayiş Şube Müdürü Uğur Çaylak ile birlikte emniyete götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından olay yeri güvenlik şeridi ile kapatıldı. Biri motosikletin üzerinde olmak üzere 7 boş mermi kovanı bulundu. Naci G.’nin polisteki ifadesinin devam ettiği öğrenildi.
(İHA)