BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Validen Baydemire gönderme

Diyarbakır Valisi, Avni Mutlu, Büyükşehir belediye Başkanı Baydemir'i eleştirdi!

Abone ol

Diyarbakır'ın yeni Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kaptanlık rolünü en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını belirterek, "Şehrin ihtiyacı olmayan konular üzerinde olayları gündeme getirirsek, kaybeden yine bizim insanımız olacaktır" dedi.

Vali Mutlu'nun bu sözleri, "Diyarbakır bir kaledir, düşmeyecek. Savaş istiyorlarsa savaşmaya hazırız" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e gönderme olarak yorumlandı.

Garanti Anadolu Sohbetleri'nin 45'incisi Diyarbakır'da gerçekleştirildi. Toplantıda Diyarbakır için Avrupa Birliği hibe fonları, inşaat sektörünün geleceği, aile işletmelerinde değişim gereği ile kurumsallaşmanın yöntemleri ve Türkiye'nin makro ekonomik verileri tartışıldı. Toplantıda konuşan Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, şehrin imajının düzeltilmesi için önemli uyarılarda bulundu.

Kendilerine düşen kaptanlık rolünü en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını anlatan Mutlu, "Bütün arkadaşlarla, şehirden sorumlu herkesle aynı şeyi söylememiz gerekiyor. Şayet farklı şeyleri söyleyerek, şehrin ihtiyacı olmayan konular üzerinde olayları gündeme getirirsek, kaybeden yine bizim insanımız olacaktır. Bizim hassasiyetimiz, insanımızın mutluluğunu temin etmek için üzerimize düşen rolü iyi benimsememiz ve duyarlılığımızı da en üst seviyede sürdürmektir" diye konuştu