BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
HABER /  GÜNCEL

Vali öyle bir gaf yaptı ki!

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Beytüşşebap'taki 10 şehitimiz için yaptığı konuşmada büyük bir gaf yaptı

Abone ol

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, İl Özel İdaresi'ne alınan iş makinelerinin anahtar teslim töreninde, Beytüşşebap'taki saldırıda şehit olan 10 asker için yaptığı konuşmada dili sürçtü. Vali Öz, "Bu memleketi kazanırken çok şehitler verdik. Kaybederken de mutlaka şehitlerimiz olacaktır" dedi.

Tören sonrası operatörlük yapan Öz, konuşmasının son bölümlerinde Beytüşşebap'ta meydana gelen saldırıda şehit düşen 10 askerimizle ilgili konuşan Vali Abdil Celil Öz, "Sözlerime son verirken şehitlerimize rahmet diliyorum. Bu memleketi biz kolay kazanmadık. Öyle kolay kolay da kimseye bir çakıl taşı vermeye de niyetimiz yok. Bu memleketi kazanırken çok şehitler verdik. Kaybederken de bu anlamda mutlaka şehitlerimiz olacaktır. Ancak memleketimizin kıymetini biliyoruz. Memleketimize sahip çıkıyoruz ve iç ve dış güçlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bu anlamda devletimiz tüm birimleri ile dimdik ayaktadır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Çevremizdeki bataklıklar var. Bu bataklıklar mutlaka kuruyacak. Bu memleket kalkınmış bir Türkiye olarak sonsuza kadar devam edecektir" diyerek bir dil sürçmesi yaşadı.

Kaybederken ifadesini yanlış kullandığını belirten Vali Öz, "Dilim sürçtü. Kaybetmemek için diyecektim. Ben Uludere'de görev yaptım. Bu tür milli konular bizi duygulandırıyor, heyecanlandırıyor. Dilim sürçtü" diye konuştu.