BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

VALİ MUTLU, KANIT OLARAK İHA’NIN GÖRÜNTÜLERİNİ GÖSTERDİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, izinsiz 1 Mayıs gösterileri sırasında yaralanan Dilan Alp’in polislerle çatışmaya girdiğini belirtirken,...

Abone ol

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, izinsiz 1 Mayıs gösterileri sırasında yaralanan Dilan Alp’in polislerle çatışmaya girdiğini belirtirken, kanıt olarak da İHA’nın çektiği görüntüleri gösterdi.
Vali Mutlu, izinsiz 1 Mayıs gösterileri sırasında çıkan olaylara ilişkin yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Olaylarda yaralanan lise öğrencisi Dilan Alp’in marjinal örgüt üyesi olduğunu belirten Mutlu, “Dilan isminde bir kızımız vardır. Teyzenin evine girerken, Taksim’e geçerken yaralanan masum genç diye geçiyorlar. Hiç kimse asparagas, uydurma, ajitasyon yapan laflarla Türk milletinin vicdanını yanıltmaya çalışmasın. Dilan 19 yaşında bir kızımız, örgüt üyesi. Örgüt üyesi derken marjinal grup üyesidir, kaydı vardır. Bu tür marjinal gruplarla bağlantısı, faaliyetleri olan bir kızdır. Çatışma içerisindedir. İhlas Haber Ajansı’nın dünkü video kayıtlarında emniyet mensuplarıyla yaptığı çatışmanın görüntüleri vardır. Anasıyla birlikte teyzesine giden bir kız çocuğu değildir. Tam bir radikal mensuptur ve polisimizle çatışmaya giren grubun içerisinde görüntüleri vardır. Başına böyle bir sıkıntının gelmesini istemezdik. Çoğun taşlamanın içinde olan birisi. Radikal örgüt mensubu” diye konuştu.
(İHA)