BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Vahşi cinayette yeni ayrıntılar

Etiler'deki vahşi cinayetin yankıları sürüyor. Zanlıya ulaşılamadı ancak yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.

Abone ol

Üst düzey bir polis yetkilisi, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun cinayet gecesi uyuşturucu hap aldığını tahmin ettiklerini söyledi. Cem Garipoğlu'nun yurdışına kaçmaya çalıştığı belirtiliyor

CİNAYETİ 1 KİŞİ İŞLEDİ

Etiler'deki bir çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan Münevver Karabulut cinayetini soruşturan üst düzey bir emniyet yetkilisi, katil zanlısının Cem Garipoğlu olduğunu söyledi.

ALKOLLÜ VE HAPLIYDI 

Cinayeti tek kişinin işlediğini söyleyen yetkili "Toplanan deliller ve ulaştığımız bilgi cinayetin bir kişi tarafından işlendiğini bu kişinin de peşinde olduğumuz Cem Garipoğlu olduğunu gösteriyor. Zanlı olay sırasında normal değildi. Aşırı derecede alkollüydü. Haplı olduğunu da düşünüyoruz" dedi.

ANNE VE BABA SOĞUKKANLI

Cinayeti çözmek ve katil zanlısını yakalamak için gözaltına alınan annesi Tülay Makbule ve babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun emniyette ayrı nezarethanelerde tutulduğu öğrenildi. Çiftin sorgularında ağız birliği yapmamaları için görüşmelerine bile izin verilmediği belirtildi.

Başka şüphelilerin aksine gözyaşı dökmeyen karı kocanın elleri kenetlenmiş gözleri yerde donuk bir şekilde günlerce beklediği kaydedildi. İkilinin bu hallerinin avukatları önünde ifade verirken ve mahkemede de devam ettiği öne sürüldü.

KAN GÖRMEDİM KUSKUM TEMİZLEDİM

Çift, polisin sorularına "Olayı sırasında evde değildim. Görmedim. Cinayeti kimin işlediğini bilmiyorum" şeklinde cevap verdi. Anne Tülay Makbule Garipoğlu'nun evdeki silinmiş kan izlerine ise "Ben yalnızca kusmuk gördüm. Onu temizledim. Kan görmedim" diye yanıtladı.