BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  SPOR

Vahap Tanrıverdi'nin taciz iddiası Galatasaray Genel Kurulu'nda kriz yarattı!

Galatasaray'ın Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısında 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Vahap Tanrıverdi, "GS TV'de kızları arka odalarda taciz edenler de konuşulsun" ifadelerini kullanınca salondan dışarı çıkarıldı.

Abone ol

Galatasaray Genel Kurulu'nda üyelerin konuşmaları sırasında bazen tansiyon yükseldi. 1905 Kültür Sanat Ve Spor Derneği Başkanı Vahap Tanrıverdi'nin "GS TV'de kızları arka odalarda taciz edenler de konuşulsun" diye bağırması olay yarattı. Divan Başkanı Metin Sinan Aslan araya girerek oylama yaptı ve Vahap Tanrıverdi'nin salondan çıkartılmasını istedi.

"GS TV'de kızları arka odalarda taciz edenler de konuşulsun"

Gergin bir ortamda geçen kurulda konuşmalar gerçekleştirilirken Selim Arda Üçer'in kürsüde açıklamalarda bulunuyordu. Üçer'in konuşması sırasında ayağa kalkarak bağıran 1905 Kültür Sanat Ve Spor Derneği Başkanı Vahap Tanrıverdi, "GS TV'de kızları arka odalarda taciz edenler de konuşulsun" ifadelerini kullandı.

"Olmaz böyle bir şey"

Bu sözler üzerine araya giren Divan Başkanı Metin Sinan Aslan, "Olmaz böyle bir şey. Beyefendi siz şu anda suç teşkil eden bir ifade kullandınız. Siz hiç kimseyi böyle gelişigüzel suçlayamazsınız. 45. maddeyi sizin için uyguluyorum, genel kurula da soruyorum. Salondan çıkartma kuralının uygulanmasını öneriyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan oylama sonucunda salondan çıkartılmasına karar verilen Tanrıverdi, kendisine tepki gösterenlerle de tartışma yaşadı.