BIST 10.392
DOLAR 32,33
EURO 34,95
ALTIN 2.390,69
HABER /  SPOR

Üzülmez Boboya çıkıştı

Üzülmez Bobo ile sahada tartıştı. Kavga soyunma odasında devam etti.

Abone ol

Bobo’nun saha içinde kendisine yaptığı el-kol hareketlerine sinirlenen İbrahim Üzülmez, maç sonu soyunma odası koridorunda Brezilyalı futbolcuyla kavga etti.

Beşiktaş'ta 8-0’lik hezimetin üzüntüsü yaşanırken, maç sonrası kaptan İbrahim Üzülmez ile Bobo, birbirine girdi. Dalga dalga gelen Liverpool atakları karşısında bunalan ve oldukça sinirli görünen İbrahim Üzülmez, ikinci yarıda kendisini bir pozisyonda el kol hareketleriyle uyaran Bobo ile yumruklaştı.

Brezilyalı futbolcu ile önce saha içinde tartışan İbrahim Üzülmez, hırsını alamayarak soyunma odası koridorunda golcü oyuncunun üzerine yürüdü. Bobo’nun, "Sol kanattaki ataklardan sen sorumlusun. Oradaki futbolcuya sahip çıkacaksın. Sen bağırıp, çağırıyorsun" sözlerine öfkelenen İbrahim Üzülmez de "Rakip, akın akın üzerimize geldi. Sen elin belinde, dolaşıyorsun. Sonra da beni suçlayarak, eleştiriyorsun" diye tepki gösterdi.

Kaptan maç sonrası ise "Saha içinde böyle şeyler yaşanıyor. Soyunma odasında olay kapandı. Başkanımız da soyunma odasına geldi ve kızgınlığını dile getirdi. Maça baktığımızda çok kötüydük" dedi.