BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu operasyonu kamerada

Adana’da düzenlenen operasyonda 50 kilo eroin, 129 kilo esrar ele geçirildi. Operasyon anı kameraya yansıdı. <br/>Adana Valisi Hüseyin Avni ...

Abone ol

Adana’da düzenlenen operasyonda 50 kilo eroin, 129 kilo esrar ele geçirildi. Operasyon anı kameraya yansıdı.
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda 1’i kadın 3 kişinin gözaltına alındığını zanlıların ev, araç ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda toplam 50 kilo eroin 129 kilo esrar ele geçirildiğini söyledi. Coş, uyuşturucuların ele geçirilmesiyle 572 bin 800 vatandaşın zehirlenmesinin de engellediğinin altı çizdi.
Polisin operasyonu ise saniye saniye görüntülendi. Operasyonda zanlılara ait olduğu belirtilen otomobilde narkotik köpekleri ile yapılan aramalarda değişik illerden temin edilen gerek kullanımlık, gerekse de ‘fişek’ olarak tabir edilen paketler halinde hazırlanan uyuşturuculara da el konuldu.
Uyuşturucuların otomobilin yer döşemesinin altında oluşturulan zulaların yanı sıra kapı ve bagaj kısmındaki zulalara saklanması dikkat çekti. Emniyetteki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)