BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Uyanık Necip başını derde sokabilir

Beşiktaş'ta Necip, Trabzonspor maçında oynayabilme şansını düşündü, taktiksel bir kırmızı kart gördü.

Abone ol

Antalya maçının ilk yarısında sarı kart gören futbolcu, cezalı duruma düştü. Bundan dolayı hafta oynanacak dev maçı tehlikeye atmak istemeyen genç oyuncu, maçın son dakikasında kulübeye danıştı ve ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu cezayı kupadaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında çekecek olan Necip, Trabzonspor maçında oynayabilecek.

Ancak genç futbolcunun yedek kulübesiyle konuşmasının yayıncı kuruluş görüntülerine yansıması ve atılmasının ardından, "Bilerek kırmızı kart gördüm" demesi, Necip'in başını derde sokabilir. PFDK'nın, "Centilmenliğe aykırı hareket" nedeniyle cezasını uzatabileceği vurgulandı.

UEFA CEZA VERMİŞTİ
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ı 4-0 yendikleri maçın son dakikalarında formalite icabı oynayacakları bir sonraki karşılaşmada oynamayıp, çeyrek finalde görev alabilmeleri için Alonso ve Ramos'a atılma talimatı veren Mourinho 1 maç men ve para cezası almıştı. UEFA ayrıca kırmızı kart gören iki futbolcunun yanı sıra, bu talimatı ileten Casillas ve Dudek'e ve Real Madrid'e de çeşitli miktarlarda para cezası vermişti. TFF de gerek görürse sportmenliğe aykırı davranış nedeniyle Necip'e ve talimatı veren teknik adam ile Beşiktaş'a da para cezası verebilir.