BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  DÜNYA

Uyanık hırsız bakın nasıl yakalandı?

Araba çalma suçundan yakalanan hırsızın midesinden bakın ne çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Amerikada yaşanan bir hırsızlık vakası görenleri şaşırtacak cinsten. Araba hırsızlığı suçundan yakalanan hırsızın midesinden çıkanlar polisleri şaşkına çevirdi.

Amerika'da yakalanan bir suçlu polisleri şaşkına çevirdi. Araba hırsızlığından yakalanan 21 yaşındaki Joseph Bravo Ramos'un midesinden çıkanlar polisi bile hayrete düşürdü. Dün akşam Florida'da 2005 model bir Chevrolet Thoe arabanın çalındığı anonsu yapıldı. Polisler aracı takibe aldı. Köşeye sıkışan 21 yaşındaki araba hırsızı polis tarafından yakalanıp Florida Polis Merkezi'ne götürüldü.

hirsiz2.jpgBuraya kadar herşey normal bir şekilde gelişti.Polisler sabah mahkemeye çıkacak genç araba hırsızını nezarete atmak için güvenlik bölgesinden geçirirken benzerine az rastlanan bir olay yaşandı. Nezaretteki güvenliği sağlamak amacıyla çocuğu üzerinde herhangi bir tehlikeli madde olduğunu kontrol etmek için X-Ray cihazından geçiren polisler gördükleri sahne karşısında şaşkına döndü.

Genç araba hırsızı Ramos'un midesinde 2 tane altın kolye çıktı. Polis genç hırsızı tekrar soruşturmaya aldı. Genç hırsızın 3 gün önce çaldığı kolyeleri yuttuğunu itiraf etmesi üzerine bir şaşkınlık daha geçiren polisler röntgen filmi ile birlikte hırsızı mahkemeye sevk etti.




Genç hırsız hem araba çalma suçundan hem de hırsızlıktan mahkemede suçlanacağı açıklandı.

hirsiz3.jpg