BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  MEDYA

Ütopya'da Türkan Gözcü nasıl oldu elendi?

Ütopya'da kim elendi diye beklerken SMS sonuçları şok etti. Ütopya 'nın en popüler ismi Türkan Gözcü nasıl oldu da elendi. Türkan Gözcü 'nün gidişi akıllara takıldı.

Abone ol

ÜTOPYA yarışmasının en popüler ismi Türkan Gözcü 'nün bu hafta elenmesi herkesi şoke etti. Türkan Gözcü yarışmanın bir diğer popüler ismi İnci Satır 'ı bile elemişti. Haliyle Türkan 'ın daha az destek grubuna sahip olduğu düşünülen Aybüke, Harun ve Kurretülayn karşısında yenilmesi akıllara takıldı.

ÜTOPYA'DA TÜRKAN GÖZCÜ ELENDİ
TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programı bu hafta veda eden isim Türkan Gözcü oldu. Yarışmacıların kendi aralarında yapmış olduğu oylamada 4 yarışmacı elenmek üzere halk oylamasına çıkmıştı. SMS elemesine çıkan yarışmacılar Türkan, Aybüke, Harun ve Kurretülayn olarak belirlenmişti. 4 adaydan en az SMS oyu alan yarışmacı açıklanınca herkes şaşkına döndü. İnci Satır 'i bile eleyen Türkan Gözcü hiç beklemediği bir sonuçla elendi.

TÜRKAN GÖZCÜ ÜTOPYA'NIN EN ESKİ ÜYESİYDİ
Türkan Gözcü 149 gün boyunca Ütopya'da kaldı. Yarışmada en uzun süre kalan isimlerden olan Türkan abla, Ütopya'nın çilesini de çeken isimlerdendi. Uzun süre Semih ve grubuyla birlikte hareket eden Türkan Gözcü daha sonra bayrak açıp bireysel olduğunu ilan etmişti. Serkan ve grubuna yakınlaşmaya başladığı dönemde de Türkan Gözcü elenen isim oldu. ütopya-türkan-gözcü-elendi.jpg

İNEĞİ ZÜMRÜT ÖKSÜZ KALDI

Türkan Gözcü'nün Ütopya'daki Zümrüt isimli ineğe olan yoğun ilgisi herkes tarafından biliniyordu. Türkan eleneceğini öğrendiğinde Zümrüt'ü çok özleyeceğini ifade etti. Türkan'ın elenmesiyle beraber Zümrüt'ün ne olacağı ise merak konusu oldu. Türkan Gözcü ise 'Zümrüt gideceğimi anlayınca ağladı' diyerek üzüntüsünü ortaya koydu.

TÜRKAN GÖZCÜ : "SEMİH'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Türkan elendikten sonra her yarışmacı için ayrı ayrı yorumda bulundu. Kafe Grubu'nun her zaman arkasında olduğunu belirten Türkan, dışarıdan da onlara her türlü desteği vereceğini ifade etti. Semih hakkında da konuşan Türkan, ona hakkını helal etmediğini söyledi.

TÜRKAN GÖZCÜ YUMURTA OLAYIYLA AKILLARDA KALDI
Ütopya 'dan elenen Türkan Gözcü yumurta olayıyla hatırlanacak. İnci Satır , kümesteki tavukların yumurtalarından kendilerine vermeyen Türkan Gözcü 'nün hilesini sıradışı bir oyunla ortaya çıkarmıştı.