BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ütopya'da Noyan'dan Semih'e şok hareket!

Tv8'de yayınlanan Ütopya'nın yeni bölümüne yarışmaya geri dönen Noyan ile Semih arasındaki gerginlik damga vurdu.

Abone ol

Tv8'de yayınlanan Ütopya dün akşam yeni bölümüyle ekrandaydı.

Ütopya'da Tuncay, yarışmaya tekrar dahil olacak 6 yarışmacının gelmesiyle yolunu nasıl çizeceğini belirlemek için beklerken, geri dönen 6 yarışmacıdan 2.si olan Noyan'ın Ütopya'ya gelmesiyle yaşanan gerginlik geceye damga vurdu. Semih'in arkasından yaptığı planları ve kendisine söylediği yalanları öğrenen Noyan 5 ay önce yaşananların hesabını sordu.

İşte Ütopya'da dün gece yaşananların detayları:

Ütopya'da bireyseller mucizeler okulunda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Bu sırada düşüncelerini dile getiren Tuncay'ın Serkan'a gönderme yapması dikkatlerden kaçmadı.

İşte Tuncay'ın Mucizeler Okulu'ndaki Serkan'ı hedef alan o açıklamaları:

Yarışmada birinci olacağım diye...

'Bu dönem çok önemli bir dönem işte. Ne yazık ki aklımda bazı şeyler var. Şüpheler var. Burada bir yol çizeceğim kendime. Yeni yarışmacıların gelmesini bekliyorum. Ona göre kendi yoluma bir şekilde devam edeceğim. Ama insanların ne düşündüklerini bilmem gerekiyor. Kiminle nasıl hareket etmem gerektiğini düşünmem gerekiyor. O yüzden insanların düşüncelerini bilmek zorundayım ben. Ya da Pınar da bir şekilde biliyor zaten dışarıyı. Herkes geldiğinde oyunun içinde oyun çevrilmemeli. Herkes net olmalı. Seninle anlaşamıyor muyum? Anlaşamıyorum bitti. Ben illa bu yarışmada birinci olacağım diye başkalarının ayağını kaydıramam.'
 


Noyan geri döndü

Tüm bu konuşulanların ardından yeni güne uyanan Ütopyalılar, elenen 1 yarışmacının daha yarışmaya dahil olacağı sürprizini öğrenince hemen hazırlanmaya başladılar. Pınar'ın ardından Noyan'ı karşısında gören yarışmacılardan Tuncay büyük mutluluk yaşarken, bir darbe daha alan Semih'in yüzü düştü.

Ütopya'nın en küçük yarışmacısı olan Noyan, Semih'in sözlerine karşılık verme konusunda geri kalmazken, yarışmada geçirdiği süre içerisinde Semih'in arkasından çevirdiği işlerin hesabını sormayı da ihmal etmedi.

Noyan'dan Semih'e şok hareket!

Semih'ten,söylediği yalanların tek tek hesabını soran Noyan, diyalog sırasında Semih'in kendisine öpmesi için elini uzatmasıyla sinirlerine hakim olamadı. Elini uzattığı sırada 'Gel' diyerek yanına çağırdığı Noyan'ın kendisine yaklaşmasının ardından elini itmesiyle büyük şok yaşayan Semih genç yarışmacının bu hamlesine karşılık 'Saygısızlık yapmaya gelmişsin. Otur yerine. Sıfır!' dedi.

Pınar ve Noyan'ın ardından Ütopya'ya hangi isimlerin döneceği büyük merak konusun olurken, dengelerin nasıl değişeceği de soru işareti olarak akıllarda yer etti.

İşte Ütopya'daki o anlar: