BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kimler dokunulmazlık kazandı? 16 Eylül 2015

Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya yarışmasının 16 Eylül gecesi yayınlanan bölümünde kim dokunulmazlık kazandı? Kim elendi? İşte bu soruların cevapları...

Abone ol

Tv8'de ekrana gelen Ütopya'nın 16 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde gazete satışları sonucu dokunulmazlık kazanan yarışmacılar belirlendi. Ardından ise final haftasında yoluna devam eden yarışmacılar arasından 3 kişinin elenmek üzere ismi belirlendi. Semih ve Kurretülayn'ın dokunulmazlık kazandığı gecede, Ütopya'dan elenen isim Murat oldu. 

Ütopya'da kimler dokunulmazlık kazandı? 

Ütopya'da final haftasına girdiklerinden beri dokulmaz olmayı başaramayan Semih yarışmanın 16 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmaz olmaya hak kazandı. Ütopya'da gazete satışlarındaki başarısı sonucu dokunulmazlık elde eden diğer isim ise Kurretülayn oldu. Duyduğu sonuç karşısında büyük sevinç yaşayan Kurretülayn, 6. kez dokunulmazlık elde ettiğini söyleyerek, destekçilerine teşekkür etti.

 


Ütopya'daki bu mutlu anların ardından potada elenmek üzere 3 isim belirlendi. Tuncay, Murat ve Serkan'ın 6'şar oy aldığı dakikalara Serkan'ın yaptığı konuşma damga vurdu. 'Ben sizi efendi zannettim. Fakat gerçek yüzünüzü gördüm. Murat Abi olduğun gibi davran ve insanları kandırma' dedi. Çıkan sonuç karşısında sakinliğini korumaya çalışan Tuncay ise, 'Semih'in yaptıklarına çanak tuttunuz. Serkan da elenmeyecek. Ben de elenmeyeceğim. Buradan Murat Abi'ni uğurlayacağız Semih.' dedi.

Ütopya'dan Murat elendi 

Ütopya'da heyacanın dorukta olduğu dakikalar yarışmacıların eleme sabahına uyanmalarıyla devam etti.

Eleme düzenine geçen yarışmacılar Serkan'ın moderatörlüğünde Ütopya'ya veda edecek kişiyi öğrendi.  Murat, Tuncay ve Serkan'ın 6'şar oyla eleme potasına girdiği yarışmada Ütopya'ya veda eden isim Murat oldu. Semih'in zor anlar yaşadığı sonuç karşısında tüm yarışmacılar haklarını helal ederken, Murat'ın yaptığı konuşma izleyenlere ve hangardakileri duygusal anlar yaşattı. Murat yaptığı veda konuşmasında; 'Ben Semih'i ölen kardeşimin yerine koydum. Onu kaybetmeye niyetim yok.' dedikten sonra eşyalarını toplayarak Ütopya'dan ayrıldı.