BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi sistem değişti?

Ütopya'da kim elendi sorusunun yanıtını yeni eleme sistemi verecek. Semih ve grubu dağılma eşiğine gelirken Meral ve Göktan için yapılan oylama sonuçları açıklandı.

Abone ol

Ütopya'da günlerdir merakla beklenen oylama sonuçları açıklandı. Ütopya 'dan kim elendi sorusunun yanıtı halk oyyalamasına kaldı. Aralarına yeni katılacak ismi belirlemek için kara tahtanın başına gelen Ütopya sakinleri, Meral ve Göktan için oy kullandı. Ütopya'da yapılan oylama sonucunda her iki adayın da 5 oy alması sonucunda yeni yarışmacının belirlenmesi halk oylamasına kaldı.

Halk oylaması artık SMS sistemiyle yapılıyor. En çok destek SMS'i alan isim Ütopya'da kalacak diğeri ise elenecek.

ÜTOPYA ELEME ANI
Ütopya'nın yeni yarışmacı adayları Meral ve Göktan oylama heyecanı yaşarken Semih ve Altar kavgası son bölüme damga vurdu. Türkan Gözcü , Serkan ve Tuncay grubuna yaklaşırken 'inek kavgası' da patladı. Semih , Türkan Abla 'nın ineğini almak isteyince gerilim çıktı. Serkan ve grubu ise ani bir ahır baskını gerçekleştirdi.


SEMİH ÖZTÜRK TÜRKAN GÖZCÜ YORUMU
Türkan Gözcü 'den sonra Semih Öztürk , Altar ve Murat üzerindeki hakimiyetini de kaybetti. Türkan Gözcü'nün Serkan'ların grubuna girmeyi önermesini ise bakın Semih nasıl yorumladı;



ÜTOPYA ORKA İLE NEŞELENDİ
Ütopya'ya dahil olan Orka yeni neşe kaynağı oldu. Tuncay ile oyun oynayan Orka herkesin keyiflendirdi.