BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94
HABER /  MEDYA

Ütopya'da gerginlik tavan yaptı! Kim elendi?

Ütopya'da 15 Eylül'de kim elendi belli oldu. Elemeye tartışmalar damga vurdu. Peki gazete satışları sonucu final haftasında Ütopya'ya veda eden isim kim oldu?

Abone ol

Yeni gün Ütopya'dan bir kişinin daha ayrılacağının habercisi oldu ve Ütopya sakinlerinden biri Ütopya'da ki son sabahına uyandı.

Ütopya'da finale sayılı günler kalmış durumda ve her gün bir yarışmacı Ütopya'ya veda ederken finalde sadece iki Ütopyalı yarışacak. Şampiyon 3 aşamalı oylama sistemiyle belirlenecek. Final gazetesi satışları, SMS oylaması ve eski yarışmacıların vereceği oylar Ütopya'nın şampiyonunu belirleyecek.

Ütopya'lılar aralarından ayrılacak yarışmacıyı öğrenmek için günün ilk dakikalarında bir araya toplandı.

Zarftan Bahadır'ın adının çıkması Semih ve Kurretülayn'ı çok mutlu etti. Bahadır veda konuşması yaparken Semihleri hedef tahtasına koydu. Bahadır; Semih ve Murat'a bahşiş vermeye kalkınca ortam gerildi.

Bahadır'ın elenmesiyle Ütopya'da sadece altı kişi kaldı ve altı kişinin de Ütopya'ya ilk giren on beş yarışmacısı içerisinde olması dikkat çeken başka bir nokta oldu.

Yarın Ütopya'ya bir kişi daha veda edecek. Finale kalmayı başaran iki Ütopyalı 20 Eylül akşamı canlı yayında kozlarını paylaşacak.

OYLAMADA GERGİNLİK TAVAN YAPTI!

Ütopya'da sadece yedi yarışmacı kaldı ve içlerinden sadece ikisi dokunulmazlık kazandı.

Ütopyalılar yeni dokunulmazları öğrenmek için bir araya toplandı. En çok gazete satışı yapan iki kişi dokunulmazlık kazandı ve finale bir adım daha yaklaştı.

Kurretülayn ve Tuncay dokunulmazlıkların yeni sahibi oldu ve diğer beş yarışmacı için tehlike çanları çalmaya başladı. İçlerinden biri Ütopya'da son gecesini geçirdi.

Beş Ütopyalı arasından üç gitme adayı çıktı ve en az gazete satışı yapan isim hayallerine veda etti.

Eteklerdeki taşların bir bir ortaya döküldüğü oylamada Bahadır 9, Altar 9 ve Serkan 3 oyla gitme adayı oldu. Bu üç adaydan biri hayallerine veda etti.