BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,67
HABER /  GÜNCEL

Şehit haberini böyle verdiler! Görülmemiş olay

Hakkari'de şehit düşen Mehmet Tuhal'ın ailesine acı haberinin kameralar eşliğinde verilmesi büyük tepki çekti.

Abone ol

Hakkari'de terör örgütü PKK'nın yola döşediği bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Mehmet Tuhal'ın Hatay'ın Hassa İlçesi'ndeki baba evi yasa büründü.

Yetkililerin şehidin ailesine kameralar eşliğinde acı haberi vermesi büyük tepki çekti. Evladının şehit olduğundan o ana kadar haberi olmayan anne Feride Tuhal büyük şok yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

sehit-haberinin-kameralar-esliginde-verilmesi-7698507_x_1560_300.jpg
6 AYLIK POLİS MEMURUYDU

6 yıllık polis memuru 29 yaşındaki Mehmet Tuhal'in, 9 kardeşten 8'incisi olduğu öğrenildi. Daha önce İstanbul'da olay yeri inceleme polisi olarak görev yapan Tuhal'in, yaklaşık 2 ay önce Hakkari'ye tayin edildiği belirtildi. Şehidin yakınları, ufak kardeşi Fuat Tuhal'in Ankara'da Uzman Erbaş Okulu'nda okuduğunu ve perşembe günü mezun olup, Şanlıurfa'da göreve başlayacağı söyledi.

MUTLULUK YERİNİ HÜZNE BIRAKTI

Fuat Tuhal'ın mezuniyet törenine hazırlanırken, Mehmet Tuhal'ın şehit haberini alan ailesi, yıkıldı. Şehidin baba evine Türk bayraklarıyla donatılırken, Hassa Camii İmamı Şemsettin Gönüleğmez Kuran okudu.

31369725.jpg

KAMERALAR EŞLİĞİNDE ACI HABERİN VERİLMESİNE ELEŞTİRİ

Acı haberin henüz olaydan haberi olmayan aileye kameralar eşliğinde verilmesi ise tepki çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda kullanıcı duruma tepki gösterdi.