BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.445,21
HABER /  MEDYA

Ütopya Semih Öztürk'e Altar darbesi

Ütopya 'da Semih Öztürk'ün grubu dağılıyor mu? Altar bayrak açtı ve Semih Öztürk'ü hayli sıkıntıya soktu. İşte Ütopya son bölümdeki o kavga.

Abone ol

Ütopya 'nın bugün yayınlanan son bölüme Semih Öztürk ile Altar kavgası damga vurdu. Türkan Gözcü ise ineği Zümrüt'ün hissesini almak için küpelerini satışa çıkardı. Ütopya'nın yeni elemanları Meral ve Göktan ise 'kim elendi' sorusunun yanıtını bekliyor.

Ütopya 'da Semih Öztürk grubu üzerindeki hakimiyetini tamamen kaybetmiş görünüyor. Sevgilisi Kurretülayn başta olmak üzere Murat ve Altar artık karşısına dikilmeye başladı. Bugün yayınlanan bölümde ise Altar , Semih Öztürk'ü dağıttı. Semih Öztürk 'grup' vurgusu yapsa da Altar 'ı bu kez ikna edemedi. Altar ile Semih Öztürk arasındaki kavgaya Kurretülayn da katıldı. Semih Öztürk bir darbe de Kurretülayn'dan yedi. İşte Ütopya 'nın bugün yayınlanan son bölümündeki o kavga;


Ütopya'ya yeni katılan yarışmacılardan Göktan ve Meral 'kim elendi' sorusunun yanıtını bekliyor. Göktan tercihini Semih ve grubundan yana yapmış görünerken , Meral ise Serkan'ın takımına yakın durdu. Onun kafe grubuyla takılması Semih Öztürk'ün tepkisini aldı. Bu da Semih Öztürk ve grubunun Göktan için tercih yapacağı şeklinde yorumlandı.