BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ütopya kim elenir? Türkan ve İnci yazıldı

Özlem geçen hafta Ütopya'dan elendi bu hafta kim elenir? Semih oyun yaptı İnci rica etti ama tutmadı. Türkan Abla ile Noyan ve İnci yazıldı.

Abone ol

Ütopya yarışmasında Semih 'in startejisi yine tuttu. Ütopya 'da bu hafta Türkan Abla ve İnci ile Noyan elenmek üzere halk oylamasına çıkıyor. Yarışmaya yeni dahil olan Pınar ise Türkan ablaya olan tuhaf takıntısı ile herkesi kuşkulandırdı. 

Serkan grubunu birarada tutmak için çok çalıştı ancak Abidin 'e sinirli olan İnci son dakikaya kadar Semih ve grubuna yakın durdu. Semih'e açık açık 'Abidin'i yazarsanız ben de yazarım' teklifi sunan İnci kendi arkadaşlarından tepki aldı.

SEMİH'İN İKİYÜZLÜ OYUNU
ütopya-semih.jpg
Semih ise İnci 'nin bu açık ve samimi tavrını kendi çıkarına kullandı. Yarışmaya yeni dahil olan Pınar'ın neler söylediği öğrenmek için İnci 'yi manüple etti. İstediğini aldıktan sonra da İnci 'nin adını tahtaya yazmakta sakınca görmedi. İkiyüzlü tavırlarının son örneğini sergileyen Semih, İnci'nin yüzüne gülüp arkasından ağır konuştu.

PINAR İSTEDİĞİ ALDI
ütopya-pinar.jpg
Yarışmaya yeni dahil olan Pınar ise Türkan hanım takıntısında istediğini Serkan'ların grubunu manüple ederek elde etti. Ütopya 'ya girdiği andan itibaren Türkan Abla'ya kafayı takan Pınar, 'yazmasına' dahi laf etmişti. Pınar'ın Türkan Abla'ya karşı takındığı bu 'kindar' ve aşağılayan tavırın bir sebebinin olmaması ise diğer yarışmacıları kuşkulandırdı.

Yurt dışında oyunculuk eğitimi alan Pınar ilk haftada sergilediği tutumla kolaylıkla her iki grubu da manüple edebileceğini ortaya koydu. Ancak her iki grup da Pınar'ın bu tutumunu gecikmeli de olsa farketti.

OYLAMA ANINDA YAŞANANLAR

Ütopya 'da oylama sancısı çeken Türkan'ın kavgalı olduğu Semih'e 'adı yazılmasın' diye yanaşması hayli trajik bir tablo ortaya koydu. Semihciğim diyaloğuna giren Türkan, istediğini elde edince hedefe İnci 'yi koydu.
ütopya-türkan-abla.jpg
Ummadığı darbeyi ise sergilediği bu oyunu farkeden Serkan 'dan yedi. Serkan stratejiyi de bir kenara koyarak tüm oyunu Türkan'a verdi.

Oylama sonucunda Semih ve grubu İnci ile Noyan'ı çıkartırken, Serkan'ın grubu da Türkan Abla'yı birinci sıradan elenmek üzere seçti.
ütopya-inci-elenir-mi.jpgBu hafta halk oylamasına Noyan ile birlikte Ütopya 'nın flaş isimleri Türkan ve İnci 'nin en çok oyu alarak gidiyor olması ise şaşırttı.