BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  MEDYA

Ütopya - Kim elendi? 14 Ağustos 2015

Tv8'de yayınlanan Ütopya'nın 14 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde yarışmaya ve hayallerine veda eden isim Kaan oldu.

Abone ol

Ütopya'nın 14 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde potaya çıkan isimler Kaan, Noyan, Bahadır ve Buket oldu.

Ütopya yarışmacıları arasında yapılan oylamada Bahadır ve Buket 7'şer oy alırken, Noyan 9, Kaan ise 14 oy aldı.


Ütopya'ya Kaan veda etti

Ütopya'da Dilay'ın moderatörlüğünü yaptığı elemede veda eden isim Kaan oldu.  Zarftan kendi isminin çıktığını gören Kaan büyük bir şok yaşadı. Hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşan Semih ise 'Dim dik dur' diyerek elenen grup arkadaşına destek olmaya çalıştı.

kaan.20150815004742.jpg 

Ütopya'dan elenen Kaan: Ağlamayacağım!

Ütopya'da 14 Ağustos akşamı yayınlanan elemede yarışmaya veda eden Kaan; 'Olabilir. Ağlamayacağım. Sıkıntılı bir durum değil. Ben kendimi biliyorum. Kendimi nasıl ifade ettiğimi de biliyorum. Nasıl bir insan olduğumu da biliyorum. Dim dik geldim. Dim dik giderim. Sıkıntı yok. Hiç bir şey için pişman değilim.' dedi.

Kurretülayn'ın yorumu şoke etti

Ütopya'dan Kaan'ın elenmesine en ilginç yorum ise grup arkadaşı Kurretülayn'dan geldi. 'Keşke Murat ve Semih'in destekçileri Meral yerine sana yüklenselerdi. Ben elenmenden bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.' diyen Kurretülayn, yaptığı yorumla hem izleyenleri hem de bağımsızları şaşkına çevirdi.

Dilay gözyaşlarına boğuldu

Kaan'ın gidişine en çok üzülen yarışmacı ise Dilay oldu. 'Seni gerçekten çok seviyorum Kaan. İnşallah senin için herşey iyi olur' dedi.

dilay.jpg
 

'Adam gibi adam insanlar kazandım'

Ütopya'nın unutulmazları arasına giren Kaan; 'Ben bir çok insan kazandığımı düşünüyorum. Hem de adam gibi adam insanlar kazandığımı düşünüyorum. Allah'a emanet olun!' dedikten sonra yerinden kalkarak eşyalarını toplamaya odasına gitti.

darbuk.jpg 

Darbuka çalarak Ütopya'ya veda etti

Ütopya'da yaşanan vedalaşma anında duygusal anlar yaşandı. Bu duygusallığı bozmak ise her zaman yaptığı gibi eline darbukasını alarak şarkı çalmaya başlayan Kaan'a düştü.

Kaan Ütopya'dan Semih ile birlikte dillerinden düşürmedikleri 'Alaçatı' şarkısını söyleyerek ayrıldı.