BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.433,66
HABER /  GÜNCEL

Üstünde zıplayarak öldürmüş!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başı ezilerek öldürülen cila ustasının katil zanlısı yakalandı.

Abone ol

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başı ezilerek öldürülen cila ustasının katil zanlısı, aynı isimli 96 kişinin araştırılmasıyla bulundu.

Gözaltına alınan zanlının, cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği kişiyi, üzerinde zıplayarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Dün saat 08.00 sıralarında, 661/1 Sokak 48 numara önünden geçen bir kişi, kanlar içinde yatan birini görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden 112 Acil Sağlık ekibi, başına taş ya da sopa gibi sert bir cisimle defalarca vurulduğu tahmin edilen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri de yaptığı incelemede, ölen kişinin olayın meydana geldiği sokakta mobilya cila ustası olarak çalışan, evli ve bir çocuk babası Kenan Yetişkul (50) olduğunu tespit etti.

Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede Yetişkul'un, başına sert bir cisimle defalarca vurularak öldürüldüğü ve kıyafetlerinin çıkarıldığı belirlendi. Ceset, savcılığın talimatıyla otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetişkul'un alkole düşkün olduğu ancak çevresiyle hiçbir problemi bulunmadığı öğrenildi.

İSMİ EMRE OLAN 96 KİŞİ BELİRLENDİ 

Geniş çaplı araştırma başlatan Cinayet Büro ekipleri, Kenan Yetişkul’un son olarak ismi Emre olan, Sivaslı, kolunda dövme bulunan, 20’li yaşlarda ve motosikletli biriyle görüldüğünü tespit etti.

Soruşturmayı bu yönde sürdüren ekipler, bölgede oturan ve ismi Emre olan 96 kişiyi belirledi. Bu kişileri yaşa göre eleyerek kalan 40 kişinin memleketlerini araştırdı. Sivaslı olan 12 kişinin tespit edilmesinin ardından öldürülen cila ustasının işyerindeki parmak izleriyle eşleştirildi.

ÜZERİNE ÇIKIP ZIPLADIM

Polis, bu kişilerden de dövmeli ve motosikletli olan Emre K.’yi katil zanlısı olarak belirledi ve kısa sürede yakaladı. Adam yaralama ve uyuşturucudan kaydı bulunan Emre K.’nin, sorgusunda, “Birlikte alkol aldık. Daha sonra beni işyerine çağırdı. Alkol almaya devam ettik. Daha sonra tuvalete girdi, üstünü çıkarıp beni taciz etmek istedi. Vurdum, elimle düşürdüm. Dövdüm, üzerine çıkıp zıpladım.” dediği öğrenildi. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.