BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  DÜNYA

Uslanmaz kuyumcu hırsızı yakayı ele verdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, müşteri olarak girdiği kuyumcudan altın çalan zanlı, hırsızlık yaptığı kuyumcunun bulunduğu sokağa ikinci kez ...

Abone ol

Antalya’nın Alanya ilçesinde, müşteri olarak girdiği kuyumcudan altın çalan zanlı, hırsızlık yaptığı kuyumcunun bulunduğu sokağa ikinci kez gidince yakalandı.
Mersin’den Alanya’ya gelen ve bir otelde konaklayan 45 yaşındaki Bayram Ali Ş, Hükümet Caddesi’nde bir kuyumcuya girerek işyeri sahibine daha önce yaptığı alışverişten memnun kaldığını ve tekrar alışveriş için geldiğini söyledi. Bir süre işyeri sahibi Fahri Uğuz’u oyalayan Bayram Ali Ş, kuyumcunun arkasını döndüğü sırada el çabukluğuyla iki altın zincir ile bir kolyeyi avucunun içinde sakladı, ardından daha sonra tekrar geleceğini söyleyerek kuyumcudan ayrıldı.
Hırsızlık olayını fark eden işyeri sahibi Fahri Uğuz, durumu polise bildirdi. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, eşkal bilgileri doğrultusunda araştırma başlattı.
Zanlı, hırsızlık yaptığı caddeye dün gece tekrar gidince esnaf tarafından fark edilerek yakalandı. Polise teslim edilen hırsızlık şüphelisi, "kaldığı otelden hırsızlık yapmak amacıyla dışarı çıktığını kuyumcuda sadece bir kişi olduğunu görünce hırsızlık yapmak için girdiğini" itiraf etti. Şüphelinin çaldığı 4 bin 500 lira değerindeki iki altın kolye ile bir bileklik üst aramasında ele geçirildi.
(İHA)