BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01
HABER /  GÜNCEL

Uşak'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Uşak'ta yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Trafik polisleri de sürücüleri zincirsiz ve kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Abone ol

Uşak'ta akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sonucu ulaşımda aksama yaşanıyor. Yoğun kar yağışı ve tipi, kent merkezi ile il bağlantı yollarında ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Özellikle Uşak-Ankara karayolu Çarıkköy, Derbent köyü ile Dumlupınar rampaları, Uşak-İzmir karayolu Güre ve Yenişehir rampası kesiminde ulaşımda aksama yaşanıyor.Belediye ekiplerikent merkezindeki yollarda tuzlama çalışması yaparken, trafik polisleri de sürücüleri zincirsiz ve kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Karayolları 25. Şube Şefi Tuncay Günay, yaptığı açıklamada, kar yağışının sabaha kadar etkili olmasının beklendiğini belirterek, sürücüleri uyardı.

Karla mücadeleyi 21 ekiple sürdürdüklerini ifade eden Günay, "İzmir-Ankara, Uşak-Denizli yollarında ekiplerimiz aralıksız karla mücadele ediyor. Zaman zaman trafikte aksamalar yaşanıyor ancak yollar şu an itibarıyla açık. Sürücülerden dikkatli olmalarını ve yola zincirsiz, kış lastiği olmadan çıkmamalarını istiyoruz" dedi.