BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.382,07
HABER /  GÜNCEL

Urfa'daki kayıp vekil adayı şoke eden halde bulundu

ŞANLIURFA 'da, 4 gündür kayıp olan bağımsız milletvekili adayı Halil İbrahim Göğüş, arabadan atılmış halde bulundu. Kayıp vekil adayı işkence görmüş.

Abone ol

ŞANLIURFA - Gaziantep karayolu havaalanı kavşağında bir kişinin araçtan atıldığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis olay yerine gittiğinde 4 gündür kayıp olan bağımsız milletvekili adayını perişan bir halde buldu.

Bir kişinin araçtan atıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 gün önce Şanlıurfa'da kaybolan bağımsız milletvekili adayı Halil İbrahim Göğüş ile karşılaştı.

ELLERİ KELEPÇELİ VE...

Bağımsız milletvekili adayının hali perişandı. Elleri kelepçelenmiş ve işkence görmüş olan Halil İbrahim Göğüş'ün neden kaçırıldığı henüz bilinmiyor.
halil-ibrahim-göğüs-şanliurfa-kayip-milletvekili-adayi.jpg
Ekipler, elleri kelepçe ile bağlanmış halde buldukları Göğüş'ü sağlık kontrolunden geçirmek üzere Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Göğüş'ün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edileceği öğrenildi.

SEÇİM ÇALIŞMASINA GİTMİŞ KAYIPLARA KARIŞMIŞTI
Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Halil İbrahim Göğüş'ten 31 Mayıs'ta merkez Karaköprü ilçesinde katıldığı seçim çalışmalarının ardından haber alınamamıştı. 41 yaşındaki Göğüş'ün yakınları jandarmaya kayıp ihbarında bulunmuştu.

Göğüş'ün kaçırıldığı iddialarıyla ilgili 6 kişi gözaltına alınmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.