BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,73
ALTIN 2.428,37
HABER /  GÜNCEL

Unutulmaz ağadan Kırkpınar’a büyük destek

Kırkpınar’ın unutulmaz ağalarından Hüseyin Şahin kardeşi Osman Şahin, ağabeyi Hüseyin Şahin’in 1995-1998 yılları arasında yaptığı Kırkpınar ...

Abone ol

Kırkpınar’ın unutulmaz ağalarından Hüseyin Şahin kardeşi Osman Şahin, ağabeyi Hüseyin Şahin’in 1995-1998 yılları arasında yaptığı Kırkpınar Ağalığı’nda güreşlere davet için tüm Türkiye’yi dolaştığını söyledi.
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 1995-96-97-1998 yılları arasında ağalık yaparak Kırkpınar’ın unutulmazları arasına giren, ancak 1998 yılında vefat eden Hüseyin Şahin’in kardeşim Osman Şahin her yıl olduğu gibi Sarayiçi’nde bulunan ağabeyinin heykeline gelerek çelenk bıraktı.
Burada İHA’ya özel açıklamalarda bulunan efsane ağanın kardeşi Osman Şahin, "Rahmetli ağabeyi Kırkpınar Ağası iken tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğunu anlatan Osman Şahin, ”Kırkpınar güzel gidiyor. Bu sene biraz daha havalar serin rahmetli ağabeyim Hüseyin Şahin zamanındaki Kırkpınar maalesef yok. Ağabeyimin zamanında büyün tribünler tıklım tıklım olurdu bugün tribünlerde boşluklar göze çarpıyor. Rahmetli ağabeyim Evliya Celebi gibiydi. Türkiye’nin her tarafını gezerdi, herkesi ziyaret eder Kırkpınar’a davet ederdi. Kırkpınar’a gelemeyeni getirirdi. Vatandaşların yiyeceğini, içeceğini kendisi temin ederdi. Şu anda böyle bir şey yok” açıklamasında bulundu.
(İHA)