BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,21
ALTIN 2.443,67
HABER /  SPOR

Ünsala istifa çağrısı

Hikmet Tanrıverdi,M. Kemal Ünsal'ın derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Abone ol

Malatyaspor Kulübü eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Ünsal'ın derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi. Tanrıverdi, Özcan Kore'nin de, geri adım atmasından endişe ettiklerini belirtti.

Hikmet Tanrıverdi, M. Kemal Ünsal'ın, Samsunspor'un eski başkanı Adnan Ölmez'in açıklamaları nedeniyle derhal istifa etmesi gerektiğini belirtti.

Malatyaspor ile ilgili şike iddialarının, birçok şeyin de ortaya çıkmasını sağlayacağını belirten Tanrıverdi, "Herkes şike iddialarına duyarlı olmalı ve bildiklerini söylemeli. Bunun Türkiye'de temiz futbol için bir milat olacak. Kamuoyu da bu konulara sahip çıkmalı" dedi.

Şike iddialarıyla ilgili mektup yazan Özcan Kore'nin, korkarak geri adım atmasından endişe ettiklerini ifade eden Tanrıverdi, "Olaylar gayet net şekilde ortada. Bundan sonraki tedirginliğimiz, bu mektubu yazan kişinin korkarak geri adım atmasıdır. Ama burada önemli olan Denizlispor Başkanı Ali İpek'in evinde bu görüşmenin yapılmış olmasıdır ve bu şike için yeterlidir. Gerekenin yapılmasını istiyoruz." dedi.