BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  DÜNYA

Ünlüler Bodrum’da gözaltına alındı

İstanbul merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında Özge Özpirinçci ve Hakan Yılmaz Bodrum’da gözaltına alındı. <br/>İstanbul’da b...

Abone ol

İstanbul merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında Özge Özpirinçci ve Hakan Yılmaz Bodrum’da gözaltına alındı.
İstanbul’da başlayan uyuşturucu operasyonu kapsamında Muğla’nın Bodrum İlçesine tatile gelen iki ünlü isim gözaltına alındı. Sabah saatlerinde İstanbul merkezli başlatılan uyuşturucu operasyonu kapsamında Bodrum’da tatilde olan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ve Yahşi Cazibe dizisi ile tanınan Hakan Yılmaz da gözaltına alındı. Narkotik Şube polisleri, Hakan Yılmaz’ı arkadaşları ile birlikte Gündoğan beldesinde yemek yerken gözaltına aldı. Birçok sinema filminde rol olan oyuncu Özge Özpirinçci ise Bitez beldesinde bulunan bir kulüpte eğlenirken gözaltına alındı. Ünlü isimler ilk olarak sağlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan sağlık kontrolünün ardından Yılmaz ve Özpirinçci, narkotik polisleri eşliğinde uçakla İstanbul’a götürüldü.
Bu arada İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınan ünlü isimler arasında Engin Altan Düzyatan, Sarp Apak, Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Orçun Koray Candemir, Engin Günaydın, Gökçe Özyol, Murat Eken, İlker Aksum ve Şahin Irmak bulunuyor.
(İHA)