BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  MAGAZİN

Ünlü yıldızın odasına istedikleri!

Ünlü şarkıcı konser vermek üzere gittiği otelden kulisi için bunları istedi

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Katty Perry Las Vegas'ın en ünlü otellerinden Caesar's Palace'ta vereceği konser öncesi kulisi için isteklerde bulundu. 

Birçok ünlü şarkıcı konser öncesi kulislerinde şaşalı ve lüks isteklerde bulunur.Özel şampanyalar içkiler pahalı havlular ve parfümler gibi birçok istek ünlü şarkıcıların zevkine göre kulislerine yerleştilir. Fakat Katy Perry bu ünlülerden olmadığını kanıtladı.

1.20140106135210.jpg

Las Vegas'ın en ünlü otellerinden Caesar's Palace'ta vereceği konser öncesi kulisteki isteklerinin sorulması üzerine ünlü şarkıcının verdiği liste şaşkınlık yarattı. Güzel şarkıcı kulisi için istedikleri listesinde  ıspanak, brokoli, kereviz, pancar, havuç ve lahana gibi taze sebzeler ve biri tropik meyvelerden oluşan 2 büyük meyve sepeti istedi. Ayrıca vejeteryan olduğu bilinen ünlü şarkıcının kuskus pilavı isteği otel görevlileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kulisine 2 şişe şarap isteyen ünlü şarkıcı Pinot Grigio ve Argentine Malbec markalarını özellikle istedi.

2.20140106135219.jpg

Ünlü şarkıcının kendi ayarındaki şarkıcıların isteklerinin yanına onun istediklerinin sönük kaldığını belirten otel müdürü Katy Perry'i mütevaziliğinden dolayı kutladığını ve kendisi için hizmet etmekten zevk duyduğunu belirtti.

3.20140106135227.jpg

Katy Perry'den önce otellerinde Mariah Carey'i ağırladıklarını belirten otel müdürü kendisinin Kristal şampanyalar, özel kanyağa batırılmış çikolata kaplı çilekler, çiğnediği sakızları ve tezli bezlerini toplamak için özel bir görevli, hava temizleyicileri ve konser arasında sevmek ve psikolojik olarak rahatlamak için nadir bulunan cinste 2 kedi yavrusu istediğini belirtti.