BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Ünlü sunucu az kalsın canından oluyordu!

Top Gear'ın ünlü sunucusu Richard Hammond'un Porsche GT3s'i az kalsın ünlü sunucuyu canından ediyordu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dünya'nın en çok izlenen otomobil testi programı Top Gear'ın sunucularından Richard Hammond'un Porsche 911 GT3s hakkında beklentileri hayal oldu.

Top Gear'ın ünlü sunucusu Richard Hammond'un programlarında test ettiği ve hayran kaldığı Porsche GT3s'in gizemli bir şekilde yanması Alman otomobil üreticisini ayağa kaldırdı.

1.20140226160102.jpgÜnlü sunucu yıllar önce Porsche'nin sınırlı sayıda ürettiği 911 GT3s için inanılmaz bir araba yorumu yaptığı ve kendisininde bu araçtan bir tane alacağını belirttiği hatırlanıyordu.

100 bin sterlin değerinde İngiltere'de satışı yapılan Porsche'nin en özel ve en güçlü aracı 911 GT3s'in gizemli bir şekilde yanması Alman üreticinin harekete geçmesi sağladı.

Stuttgart şehrinden çıkma Alman otomobil firması bu özel üretim aracı Porsche GT3s için kullanıcılarına özel bir mesaj yollarken ürettiği araçlarında teknik bir arıza yaşandığını aracın yanma tehlikesine karşı kullanılmaması gerektiği uyarısı yapıldı. Ayrıca Alman otomobil devi Porsche'den gelen en önemli talimatta 100 bin sterlin değerindeki özel üretim araçlara sahip olanların kendilerine en yakın Porsche Center'lara araçlarını iade etmeleri gerektiği kesin bir dille belirtildi.

Top Gear'ın ünlü sunucusuda Porsche'nin özel üretim modeli olan GT3s sahiplerinden biri olduğu için aynı uyarı mesajı ünlü sunucu ve araç üstadı şöforede yolladığı belirtildi.

Porsche'nin yayınladığı mesajda ürettiği araçlardaki bir numaralı önceliğin güvenlik olduğunu ve firmanın gün yüzüne çıkacak tüm sorunlara karşı sorumlu olacağının belirtilmesi üzerine ünlü sunucu garajındaki birbirinden lüks araçlarından hayran olduğu Porsche GT3s'i ile yola çıktı.

3.20140226160740.jpg

Southampton yakınlarında bir görüşme için yola koyulan ünlü sunu bölgedeki görüşme alanına aracını park etti ve olanlar oldu. 100 bin sterlinlik araç ünlü sunucunun inmesinden dakikalar sonra bilinmeyen bir şekilde alev aldı. 

4.20140226160951.jpg

Hemen iftaiye'ye haber veren bölge sakinler görevlilerin gelmesi ile 100 bin sterlin değerindeki özel üretim aracı söndürmek için seferber oldular. Top Gear'ın ünlü sunucusu Richard Hammond'un lüks aracı dakikalar içeriside bilinmeyen bir nedenden küle dönüştü. Ünlü sunucu şans eseri canını kurtarırken Porsche tarafından gönderilen yazıyı dikkate almadığını ve canını şans eseri kurtardığı belirten sunucu halen bu aracın dünya üzerindeki en iyi araç olduğunu belirtti.

2.20140226161153.jpg

2010 yılında benzer bir sorun Ferrari'de de yaşanırken İtalyan otomobil üreticisi kısa süre içerisinde ürettiği tüm 458 İtalia modellerini toplatmıştı. Porsche'nin toplama mesajını dikkate almayan ünlü sunucu şans eseri hayatta kalırken alman üretim aracın neden yandığı halen belirsizliğini koruyor.