BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ünlü şarkıcı gözaltında

İstanbul'un göbeğinde kar maskeli polislerin katıldığı operasyonda, aralarında ünlü bir ismin de bulundugu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda adrese şafak operasyonu düzenledi.

Çok sayıda adrese operasyon yapan polis, Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

OPERASYONDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ VE ŞİŞLİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda adrese şafak operasyonu düzenledi. Başta Şişli ve Beşiktaş olmak üzere çok sayıda ilçede gerçekleştirilen operasyonlara özel harekat polisleri de katıldı.

BİNALAR ÇEVRİLDİ

 Zırhlı araçlarla önceden belirlenen adreslere gelen polisler, söz konusu binaların etrafını sararak güvenlik önlemi aldı. Özel harekat polislerinin de desteği ile evlere girildi.

ŞARKICI ÜREN'İN DE ARALARINDA OLDUĞU ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINDA

Özel harekat polislerinin de desteği ile evlere girildi. Operasyonlarda Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Operasyonu Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü ve diğer şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin de destek verdiği belirtildi. Şişli Valikonağı Caddesi Prof. Orhan Ersek Sokak üzerinde bulunan bir eve giren polisler evde arama yaptığı öğrenilirken, operasyon sürüyor.