BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25
HABER /  GÜNCEL

Ünlü modacı da Erdoğan dedi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde adını taşıyan mağazalar zincirinin yeni şubesinin açılışını yapan Ünlü moda tasarımcısı Muammer Ketenci, cumhu...

Abone ol

Hatay’ın İskenderun ilçesinde adını taşıyan mağazalar zincirinin yeni şubesinin açılışını yapan Ünlü moda tasarımcısı Muammer Ketenci, cumhurbaşkanlığı yarışından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini söyledi.
Muammer Ketenci Mağazalar Şubesi’nin açılışını gerçekleştiren Ketenci, Bülent Ersoy’un rüküşün en üst seviyesinde olduğunu kaydederek, “Ama rüküşlüğü bu kadar kendisine, hani rüküşlüğü imrendirecek kadar bir sanatçı Türkiye’de yok. Onun giyebileceği kıyafetleri taşıyacak herhangi bir kadın da yok. Bu da büyük bir üstatlık” dedi. Türkiye’de en iyi giyinen bayanın Ajda Pekkan olduğunu, en kötü giyinen bayanın ise Yıldız Tilbe olduğunu söyleyen ünlü moda tasarımcısı Muammer Ketenci, “Yıldız, boş vermiş olarak yaşayan birisi. Yani cildine bile boş vermiş birisi kıyafetine haliyle. Aslında o çok kötünün dışında kalıyor. Yıldız Tilbe, ayrı bir kavram. Türkiye’de en iyi giyinen bayan Ajda Pekkan’dır” açıklamasına yer verdi.

"12 YILDIR BAŞIMIZDA, DEMEK Kİ BECERİYOR"
Son olarak Cumhurbaşkanı adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklayan Muammer Ketenci, “Başımıza kim geliyorsa onu getirene bakın derler. Kim getirir, Yüce Rabbimiz getirir. Bu kişi de 12 yıldır bu devletin başındaysa demek ki bir şeyleri beceriyor. Benim başımda beni iyi temsil eden birileri bulunuyorsa Cumhurbaşkanı da olabilir, yapamıyorsa dışarıda akbilci de olabilir. Ben saygıyla önlerinde eğiliyorum. Bu ülkeye güzel şeyler yapacağına da inanıyorum” dedi.
(İHA)