BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.399,94
HABER /  DÜNYA

Ünlü manken hız tutkunu çıktı

Bursa Oto Show’da son model otomobilleri tanıtan ünlü manken Şebnem Schaefer, tam bir hız tutkunu olduğunu söyledi.<br/>Bursa’da iki yılda b...

Abone ol

Bursa Oto Show’da son model otomobilleri tanıtan ünlü manken Şebnem Schaefer, tam bir hız tutkunu olduğunu söyledi.
Bursa’da iki yılda bir düzenlenen Bursa Oto Show’da manken Şebnem Schaefer rüzgarı esti. Birbirinden güzel otomobilleri tanıtan ünlü mankene vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Schaefer, hızlı otomobil kullanmayı sevdiğini söyleyerek, "Tam bir hız tutkunuyum ama maalesef Türkiye’deki hız limitinden dolayı süratli araba kullanamıyorum. Türkiye’deki otobanlar hız için müsait fakat yapamıyorum. Bu çok kötü bir his. Ben Almanya’da yaşadığım için orada bazı yerlerde 170-180 kilometre hız yapıyorum. Spor otomobilim olursa daha fazla hız yapmak isterim” dedi.
Bursa Oto Show’a ilk defa geldiğini söyleyen ünlü manken, "Büyük ilgi olduğunu gördüm. Bu kadar ilgi beklemiyordum. Ben birçok fuara gittim, Bursa’daki ilgiyi görmedim. Stantta bulunduğum araçların iki tanesini kullandım. Az da olsa neyi tanıttığımı biliyorum. Kullandığım araçlardan memnun kaldım ama Türkiye’de çok araba kullanmıyorum. Eğer İstanbul’da araba kullanabiliyorsam dünyanın her yerinde kullanabilirim. Türkiye’de yeni çıkan araçlara yoğun ilgi var, çok fazla araba değiştiriliyor. Yenisi çıktığında yeni model alınıyor. Ben Almanya’da yaşadığım için biliyorum. Orada Türkiye’deki kadar fazla araba değişmiyor. Orada abalar 10-15 yıl kullanılıyor. Türkiye’de tüketim Almanya’ya nazaran daha fazla. Bu otomotiv sektörü için iyi bir şey olmalı” dedi.
Kırmızı ve sarı renk arabaları çok sevdiğini belirten Schaefer, “Kırmızı ve sarı renk arabaları çok seviyorum ama çok dikkat çeker diye bu renk arabaları kullanamıyorum. Bayan olduğum için trafikte sıkıntı çekiyorum, bir de dikkat çeken renkte araba ile trafikte gezersem çok sıkıntı yaşarım diye tercih edemiyorum” şeklinde konuştu.
TÜYAP Fuarcılık Merkezi’nde kapılarını açan Oto Show Fuarı’nda yüzlerce model sıfır otomobil ve ticari araç sergileniyor.
(İHA)